Hi, Ik ben Silviya

Met mijn kleine familie woon ik in Amsterdam en werk als fotografe. Voordat ik besloot om bruiloften en mensen te fotograferen heb ik bij de VPRO als productieassistent en researcher gewerkt. Maar het kriebelde te vaak in mijn hoofd. Ik moest creatiever kunnen zijn. En daarom heb ik besloten mijn baan op te zeggen en twee professionele cameras te kopen. Toen ging het snel. Heel veel workshops gevolgd om het vak goed te leren. En natuurlijk mede dankzij mijn vele bruidspaaren die mij de kans hebben gegeven hun bruiloft te fotograferen.

Nu zit ik al geruime tijd in dit vak en ik ben de blijste mens als ik een bruiloft fotografeer. Alle emoties, alle vreugde. Ik voel het ook en ik hou het vast.

Mijn werkwijze

Bruiloften zijn al van kind af een fascinatie voor mij. En ik weet nu al dat jouw bruiloft ook een heel bijzondere voor mij is. Elke bruiloft wordt zorgvuldig door mij voorbereid. Hier hoort onder andere een kennismaking bij waar we jullie bruiloft bespreken, elkaar leren kennen en waar ik ook ervaar wat jullie voorstellingen zijn. Als de bruiloft nadert krijg ik een dagplanning waarin ik goed kan plannen hoe en waar alle shoots gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan de portrait sessie: Ik kan aan de hand van een location scouting al anticiperen of we hem binnen, buiten of allebei doen.

Op de dag zelf kom ik het liefst al heel vroeg aan om bij de voorbereidingen te zijn. Bij het feest/receptie ben ik onder de gasten. Je kan mijn stijl als documentair/journalistiek benoemen. Ik poseer heel weinig maar ik vind het wel heel belangrijk dat jullie wel goed op de foto staan.

Take my hand

Say I Do
Book a loveshoot

Mijn aanbod als trouwfotograaf Amsterdam

Bruiloften

Mooie en leuke trouwfotografie

Snelle levering

Je krijgt na de bruiloft een preview met ca. 15 eerste indrukken van de bruiloft en na 2-4 weken (afhankelijk van seizoen) je volledige gallerij.

After wedding shoot

Nog eens je in je bruidsjurk of pak in en met heeeel veel tijd een mooie loveshoot van maken. Dat kan.

Loveshoots

Een loveshoot kan je als onderdeel van je bruiloft boeken maar ook los voor de verloving of gewoon zo omdat het heel leuk en vooral romantisch is.

Slide show

The ‘Princess’ and ‘Queen’ packages are coming with a slide show: Your best 50 pictures that  tell your story with a wonderful tune. Keep that likes coming once you share them on facebook.

Reiskosten

Ik reis door heel Nederland, Belgie en Duitsland voor je bruiloft.

Handgemaakte Albums

Elke bruiloft komt met een album. Maar er zijn verschillende upgrades. Vraag om een lijst.

Uitnodigingen

Je kan je uitnodigingen ook door mij laten designen. Met een foto van de loveshoot bijvoorbeeld.

Online Gallery

Je volledige bruiloft zie je terug in een veilige omgeving in mijn online gallerij. Die gallerij kan je delen met je gasten en familie. Downloaden of mooie prints bestellen.

Handgemaakte albums

Een tijkje bijzonder
Vraag om offerte

Tarieven

Elke bruiloft komt met

  • Kennismakingsgesprek
  • Ca. 200-600 foto’s van jullie bruiloft (afhankelijk van pakket)
  • Een preview met ca. 15 eerste indrukken
  • Alle foto’s in een online gallery.
  • Album met ca. 30 foto’s.

Afhankelijk van seizoen boek je een bruiloft met 7 uur vanaf € 1150.

Referenties

Silviya is een echt goede mensen fotograaf. Haar documentaire stijl vertelt een verhaal. Ze is leuk om mee te werken, heeft een lief karakter en is professional.

– Suus & Jelger

Referenties

Silviya ik weet niet wat ik moet zeggen. Behalve dank je. Maar dit is nooit genoeg want je hebt me echt geraakt met de reportage. Ik hou van elk foto.

Dank je. Ik kan even alleen janken want je hebt me de mooiste dag van me leven voor altijd cadeau gegeven.

 – Keti & Costa

Referenties

De foto’s zijn echt, echt heel mooi geworden. Onze complimenten en heel erg bedankt dat je onze dag zo hebt vastgelegd.

Kristin and Lutz

Referenties

Silviya, je had geen betere reportage kunnen maken of ons nog blijer. We zijn helemaal ‘in love’ met de foto’s. Ze hebben het gevoel van de dag heel goed vastgelegd en het was heel leuk je erbij te hebben.

Mirjam & Jason

Referenties

1000 x dank. Je hebt ons de mooiste herinneringen gegeven. Dank je.

Nadine & Phillip

Je kan me hier schrijven

8 + 10 =